Οι υπηρεσίες μας

#Logo #Eshops #SEO #AdCampaings

Δημιουργία Λογότυπου

Το λογότυπο αποτελεί την πρώτη εικόνα που βλέπει το κοινό σας, ωστόσο είναι μόνο ένα μέρος της εταιρικής σας ταυτότητας! Η εταιρική ταυτότητα είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης σας στην κοινωνία, για αυτό η κάθε λεπτομέρεια μετράει ώστε να μένει το κοινό με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Διαχείριση Social Media

Στην Istopixida.gr διαλέγουμε για εσάς σε ποια social media θα γίνουν οι διαφημιστικές σας καμπάνιες ανάλογα με τις ανάγκες σας και θα είναι ενεργό το brand σας! Δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται ραγδαία και το πελατολόγιο σας να γεμίζει μέσα από τα funnels του μοντέλου AIDA και τα landing pages!

Διαφήμιση Google Ads

Επιλέγουμε με ακρίβεια το κοινό ενδιαφέροντος και στοχεύουμε σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του brand σας στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχουμε θέσει.

Κατασκευή Eshop

Για ένα έξυπνο, κομψό και εύκολο στη χρήση eshop, με έμφαση στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη και στην συνδεσιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με πλατφόρμες όπως το Facebook & Instagram shops, η Istopixida.gr έχει τη λύση!

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Από τις πιο απλές σελίδες με fresh περιεχόμενο μέχρι τις πιο πολύπλοκες πλατφόρμες με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, η ομάδα της Istopixida.gr είναι εδώ.

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Με τεχνικές όπως το search engine optimization και το keyword research θα δείτε την ιστοσελίδα σας στην κορυφή της αναζήτησης! Αποκτήστε τη θέση που σας αξίζει!

App Development

Πως θα κάνετε το brand σας ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο; Με μία εφαρμογή για Android και iOS φυσικά! Δημιουργούμε για εσάς μία κομψή και απλή στη χρήση εφαρμογή για κινητές συσκευές.

Hotel Marketing

H έμπειρη ομάδα της Istopixida.gr σας φέρνει όλο και πιο κοντά στις επιθυμητές κρατήσεις σας με σωστό SEO και SEM, δημιουργικό περιεχόμενο στα Social Media και διαφημίσεις στο Facebook & στη Google!

Health Marketing

Στην Istopixida.gr, η ομάδα των έμπειρων και αξιόπιστων ειδικών στον τομέα του μάρκετινγκ υγείας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε το προσωπικό σας brand, να αναπτύξετε τις διασυνδέσεις σας και να χτίσετε το πελατολόγιό σας μέσα από τη δική σας, ολοκαίνουργια ιστοσελίδα!

Heath Marketing & Website Development

GDPR

Στην Istopixida.gr σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας και φροντίζουμε για την διασφάλιση τους. Έτσι, δημιουργούμε για σας ένα ολοκληρωμένο έργο συμμόρφωσης που θα διασφαλίζει τη νομιμότητα και την ασφαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Hosting & Support

Το web hosting αποτελεί τη βασικότερη ενέργεια για το “ανέβασμα” της ιστοσελίδας σας. Η Istopixida.gr σας βοηθάει να “νοικιάσετε” server υψηλών προδιαγραφών , ενώ οι εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας βρίσκονται πάντοτε στη διάθεση σας!