Δημιουργία Λογοτύπου

#ΔημιουργίαLogo #Branding #ΕταιρικήΤαυτότητα

Λογότυπο

Σχεδιάζετε τον οπτικό εκσυγχρονισμό του brand σας;

Ή ξεκινάτε μια νέα επιχείρηση; Δημιουργήστε το λογότυπό σας ανάλογα με τις ανάγκες, τον στόχο της επιχείρησής σας, αλλά και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Ρωτήστε μας για το σχεδιασμό του logo σας και λάβετε μία προσφορά με ανταγωνιστική τιμή!

Εταιρικά Χρώματα

Η χρωματική παλέτα που θα επιλέξετε για τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας επηρεάζει άμεσα τις συνειρμικές σκέψεις που θα δημιουργούνται στο νου των πελατών όταν θα βλέπουν το brand σας.

Brand Identity

Η δημιουργία της εταρικής ταυτότητας αποτελεί τον βασικό τρόπο παρουσίασης της επιχείρησής σας στο κοινό. Συνδέστε τις βασικές αξίες της επιχείρησής σας με το σωστό μήνυμα και tone of voice για να τραβήξετε την προσοχή των δυνητικών, αλλά και υφιστάμενων πελατών! Ζητήστε μας προσφορά για την ανανέωση της εταιρικής σας ταυτότητας και ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος!

Brand-Identity - Istopixida.gr

Κατοχύρωση Ονόματος & Λογοτύπου

Με την καταχώρηση του εμπορικού σήματος, της ονομασίας και του site, η επιχείρησή σας πιστοποιεί και κατοχυρώνει την διάκρισή της από όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές, προκειμένου να μπορεί να επωφελείται από τη μοναδικότητά της. Το σπουδαιότερο όφελος αφορά το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του σήματος σε ό,τι προσδίδει αξία στις υπηρεσίες σας, όπως οι συσκευασίες, η ιστοσελίδα, το έντυπο υλικό και τα γραφικά των social media