Πως Δουλεύουμε - Digital Strategy

Μία αποτελεσματική καμπάνια Digital Marketing ολοκληρώνεται χάρη στην ενεργή συζήτηση και συνεργασία με την επιχείρησή σας! Μαζί θα καταγράψουμε όλες σας τις ανάγκες και θα κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα ακολουθώντας τα παρακάτω έξι στάδια για να επιτύχουμε την στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ που ταιριάζει στους δικούς σας στόχους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ - ΣΤΑΔΙΟ 1

Στην πρώτη μας συνάντηση, είτε διαδικτυακή ή δια ζώσης, θα συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε με την στρατηγική Digital Marketing που θα δημιουργήσουμε μαζί.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ - ΣΤΑΔΙΟ 2

Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει την ενδελεχή έρευνα της διαδικτυακής αγοράς, εξατομικευμένη στα δικά σας προϊόντα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι digital marketers της Istopixida.gr θα ετοιμάσουν μία ανάλυση SWOT (Δυνάμεις, Αδυναμίες, Ευκαιρίες & Απειλές) για το brand σας.

ΟΡΙΣΜΟΣ BUDGET - ΣΤΑΔΙΟ 3

Η σταθερή συνεργασία, η εξέλιξη και η σταδιακή ανάπτυξη της εταιρείας σας είναι ο κυρίαρχος στόχος μας. Για αυτό, στο τρίτο στάδιο θα ορίσουμε το κατάλληλο budget που χρειάζεται να επενδύσετε στο συγκεκριμένο project. Πάντοτε ξεκινάμε με χαμηλά επίπεδα επένδυσης για να ανακαλύψουμε στην πορεία όλες τις ιδιαιτερότητες της ψηφιακής στρατηγικής του brand σας.

ΟΡΙΣΜΟΣ & ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ - ΣΤΑΔΙΟ 4

Στην τέταρτη συνάντησή μας θα ορίσουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε εφαρμοσμένη πάνω στις ανάγκες του brand σας. Για την καταγραφή όλων των απαραίτητων βημάτων της νέας στρατηγικής, θα σας παρουσιάσουμε τα ιδανικά κανάλια επικοινωνίας των διαφημίσεών σας ώστε να επιτευχθούν όλοι σας οι στόχοι.Στο σημείο αυτό θα μας ενημερώσετε για το ποιά και πόσα θα είναι τα τελικά κανάλια επικοινωνίας που θα επιλέξετε και εμείς θα δημιουργήσουμε το πλάνο της ψηφιακής στρατηγικής σας!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ - ΣΤΑΔΙΟ 5

Στο πέμπτο στάδιο της επικοινωνίας μας, θα δημιουργήσουμε για σας την κατάλληλη πρόταση για τη διαδικτυακή σας καμπάνια, ενώ ανταλλάσσοντας ιδέες και θέτοντας συγκεκριμένους στόχους, θα καταλήξουμε μαζί στην ορθή επιλογή καμπάνιας και θα ξεκινήσουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΣΤΑΔΙΟ 6

Στο τελευταίο στάδιο η έμπειρη ομάδα των digital marketers της Istopixida.gr θα παρακολουθεί διαρκώς τα αποτελέσματα της διαφημιστικής καμπάνιας που δημιουργήσαμε για εσας. Καθώς περνάει το αρχικό διάστημα αναγνώρισης της καμπάνιας, οι αναλυτές θα καταλαβαίνουν καλύτερα τις κινήσεις του κοινού σας και θα βελτιστοποιούν την καμπάνια ώστε να παραμένει αδιάλειπτα στο μέγιστο των δυνατοτήτων της!