Πως δουλεύουμε - Web Design

Για να δημιουργήσουμε από κοινού ένα έργο οφείλουμε να βασιστούμε στην καλή επικοινωνία και την ευελιξία. Για αυτό δημιουργήσαμε τα παρακάτω έξι στάδια ώστε να σας δώσουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη μέθοδο που ακολουθούμε όταν εργαζόμαστε κατά τη δημιουργία ενός ιστοτόπου ή μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Μέσα από τις συναντήσεις μας, είτε δια ζώσης ή διαδικτυακά, θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για να κατανοήσουμε με ακρίβεια την κάθε σας ανάγκη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΣΤΑΔΙΟ 1

Στην πρώτη μας συνάντηση, θα συζητήσουμε το εύρος του έργου σας. Θα μας παρουσιάσετε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα ή μία εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα θα οριοθετήσουμε μαζί τους βασικούς στόχους που θέλετε να πετύχετε ξεκινώντας αυτό το νέο project.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ - ΣΤΑΔΙΟ 2

Σε αυτό το στάδιο, οι web developers της Istopixida.gr θα αναλύσουν λεπτομερώς όλες τις φάσεις του έργου, καθορίζοντας το σκοπό και τη δομή του, με βασικό στόχο τη δημιουργία της προσφοράς που μπορούμε να παρέχουμε με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, όπως το ακριβές χρονοδιάγραμμα, το ανθρώπινο δυναμικό και το κόστος που απαιτείται για τη δέσμευση και την υλοποίηση ενός καλοσχεδιασμένου έργου.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΣΤΑΔΙΟ 3

Σε αυτή τη συνάντηση θα σας παρουσιάσουμε την προσφορά μας μαζί με όλες τις λεπτομέρειες της, ενώ θα είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο αλλαγής των φάσεων του πλάνου, ώστε να ταιριάζουν με την προθεσμία και τον προϋπολογισμό σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΤΑΔΙΟ 4

Στο σημείο αυτό, οι web designers της ομάδας μας θα προετοιμάσουν τα λογότυπα, τα banners και όλα τα οπτικά υλικά για το νέο έργο, ενώ ταυτόχρονα οι web developers θα δημιουργήσουν μία ή δύο παραλλαγές της κύριας σελίδας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή και να κάνετε τα σχόλιά σας για την εξέλιξη του έργου. Προσφέρουμε έως και 3 γύρους προσαρμογής του σχεδιασμού έως ότου είστε πλήρως ικανοποιημένοι. Από τη στιγμή που μας δώσετε την έγκρισή σας, οι developers θα αναλάβουν την πλήρη ανάπτυξη του έργου, ενώ οι designers θα επιβλέπουν την διαδικασία συνεχώς για να είμαστε βέβαιοι πως το έργο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ - ΣΤΑΔΙΟ 5

Στο πέμπτο στάδιο της επικοινωνίας μας, το έργο σας είναι έτοιμο! Μετά από όλες τις εσωτερικές δοκιμές και διορθώσεις, είμαστε έτοιμοι για να σας δώσουμε πρόσβαση και να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες του νέου σας project, για να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΣΤΑΔΙΟ 6

Δεν είστε μόνοι, ακόμη και μετά την επίτευξη του κοινού μας στόχου. Το 90% των πελατών μας μας δίνουν τις ιστοσελίδες τους για μελλοντικές τεχνολογικές εργασίες συντήρησης και ενημερώσεων. Για αυτό, σας έχουμε ετοιμάσει δύο πλάνα υποστήριξης ώστε να καλύπτεται κάθε σας ανάγκη! Επισκεφθείτε την ενότητα Hosting & Support για περισσότερες πληροφορίες ή απλά καλέστε μας για 30’ δωρεάν συμβουλευτική!