• Επιλογή Domain Name

Το πρώτο βήμα στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop είναι το όνομα τομέα ή αλλιώς domain name. To Domain Name αφορά το όνομα και την ταυτότητα σας στο χώρο του διαδικτύου και αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την εύρεση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Τις περισσότερες φορές το όνομα θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην εταιρική σας ταυτότητα, συνοδευόμενο από τις πιο διαδεδομένες καταλήξεις .gr, .com, .eu, κ.α.

Το Web Hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας) είναι ο χώρος μέσα στον οποίο θα τοποθετηθεί όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Σε συζήτηση με την ομάδα των developers θα επιλέξετε το πακέτο φιλοξενίας το οποίο θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Στην ενότητα Hosting & Support βρίσκονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το κομμάτι της φιλοξενίας μιας ιστοσελίδας.

Όλα ξεκινούν από το Web Design. Στην Istopixida.gr η έμπειρη ομάδα των Web Developers θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό ακριβώς που φαντάζεστε. Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και με τις δικές σας φρέσκιες ιδέες θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα πλάνο για το πως θα είναι δομημένη η ιστοσελίδα σας. Αυτό το βήμα θα γίνει σε συνεννόηση με το Web Developer που θα αναλάβει την διεκπεραίωση του έργου σας και θα διαμορφώνεται συνεχώς μέχρι να δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

Στο βήμα αυτό θα συγκεντρώσετε όλο το υλικό των κειμένων που θα πρέπει να γραφτεί για την προβολή των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας, καθώς και το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό. Στη συνέχεια, εμείς θα το αξιολογήσουμε ώστε να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα. Εάν δεν είστε σίγουροι για το περιεχόμενό σας, η ομάδα Branding της Istopixida.gr είναι εδώ για να εμπλουτίσει της περιγραφές σας ώστε να βελτιστοποιήσει το SEO σας.

Tο κόστος διαμορφώνεται από την ανάγκη σας για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας παρουσίασης της εταιρίας σας ή για την δημιουργία ενός e-shop με άμεσο σκοπό την πώληση προϊόντων. Βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το κόστος είναι το πλήθος των διαθέσιμων γλωσσών εμφάνισης, η διασύνδεση της με άλλες εφαρμογές και οι εξατομικευμένες απαιτήσεις της εκάστοτε ιστοσελίδας. Η έμπειρη ομάδα της Istopixida.gr σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε σε μία δωρεάν τηλεφωνική συνεδρία. Ήρθατε στο κατάλληλο μέρος, επικοινωνήστε τώρα και λάβετε τη δική σας προσφορά!

Ο χρόνος κατασκευής της ιστοσελίδας ξεκινάει από τη στιγμή που το περιεχόμενο έχει εμπλουτιστεί και ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί.

  • Μία απλή σελίδα παρουσίασης θα χρειαστεί περίπου 2-3 εβδομάδες.
  • Ένα e-shop περίπου 3-4 εβδομάδες.

Μία πλατφόρμα η μία εφαρμογή απαιτεί περισσότερο χρόνο και είναι αναγκαίο πρώτα να συζητήσουμε με λεπτομέρεια τις λειτουργίες που θα περιέχει για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Αν έχετε ήδη μία ιστοσελίδα η οποία είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο, η Istopixida.gr σας παρέχει δωρεάν αξιολόγηση έτσι ώστε να διαπιστώσουμε αν έχει κατασκευαστεί σωστά, αν αντιμετωπίζει προβλήματα ή αν είναι ενημερωμένη με σκοπό να την κάνουμε λειτουργική προς τον επισκέπτη της. Συνδυάζοντας τις υπηρεσίες Web Design με τις υπηρεσίες Branding της Istopixida.gr, οι Digital Marketers της εταιρίας μας θα αναλάβουν τη διαμόρφωση λεπτομερειών της υπάρχουσας ιστοσελίδας ώστε να είναι πιο φιλική στο χρήστη με σκοπό την αύξηση των πωλήσεών σας!

Ένας τρόπος διαφήμισης είναι στη Google μέσω της πλατφόρμας Google Ads. Οι διαφημίσεις μπορούν να αποτελούνται από κείμενα, εικόνες, πολυμέσα περιλαμβάνοντας το μήνυμα που θέλει να προωθήσει η επιχείρησή σας. Το τμήμα Digital Strategy της Istopixida.gr θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις σωστές λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας όταν αναζητούν παρόμοιες ιστοσελίδες με τη δική σας.

Μία από τις πιο σύγχρονες μορφές διαφήμισης μιας επιχείρησης είναι η προώθηση μέσω των Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, Tik Tok κ.α.). Η δημιουργία καμπάνιας, η διαμόρφωση περιεχομένου και η συχνότητα των ενημερώσεων αποτελεί βασικό πυλώνα στην προσέγγιση κοινού μέσα από τα Social Media. Μαζί με την έμπειρη ομάδα Digital Strategy της Istopixida.gr, επιλέγετε το κατάλληλο μίγμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο θα τοποθετηθεί το brand σας για να έχει τη μέγιστη απήχηση στους δυνητικούς σας πελάτες. 

  • Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ

Για να ολοκληρωθεί η στρατηγική επικοινωνίας της επιχείρησής σας, το Ε-mail marketing αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για την αποστολή Newsletter σε σταθερή βάση με στόχο τη διατήρηση του κοινού σας. Ταυτόχρονα, η βελτιστοποίηση SEO θα πρέπει να είναι από τους πιο βασικούς στόχους για την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να εμφανίζεστε ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Τέλος, το Influencer Marketing είναι ο πιο αποδοτικός και σύγχρονος τρόπος προώθησης στα κοινωνικά μέσα. Ιδανικά θα ήταν αποδοτικότερο η επιχείρηση να χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους προώθησης έτσι ώστε να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Στην Istopixida.gr επιλέγουμε τους κατάλληλους τρόπους διαφήμισης που ανταποκρίνονται στις δικές σας δυνατότητες.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας ή του e-shop σας σας παρέχουμε διαρκή υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα προκύψει αναφορικά με την λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Θα είμαστε δίπλα σας για τυχόν ενημερώσεις που θα προκύψουν ή βελτιώσεις που θα επιλέξετε να κάνετε στο μέλλον. Για πολύπλοκες αλλαγές επικοινωνήστε μαζί μας για να διαλέξουμε μαζί το πλάνο υποστήριξης που σας ταιριάζει, όπως θα δείτε στην ενότητα Hosting & Support.

Φυσικά! Η Istopixida.gr αναλαμβάνει έργα σε όλη την Ελλάδα. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να μας δώσετε τις πρώτες κατευθύνσεις για το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε και στη συνέχεια μέσω email να μας περιγράψετε αναλυτικά τις λεπτομερείς ανάγκες σας. Η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει να έχουμε συνεχείς τηλεδιασκέψεις ώστε να έχουμε άμεση επικοινωνία πριν και κατά τη διάρκεια πραγμάτωσης του έργου σας. Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα, μαζί μας!