Κατασκευή Eshop

#ΗλεκτρονικόΚατάστημα #WooCommerce #Plugins

Ανάπτυξη Eshop

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το μέλλον. Εάν δεν έχετε ήδη το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, μην ανησυχείτε! Η Istopixida.gr θα δημιουργήσει για εσάς ένα online eshop υψηλών προδιαγραφών, έξυπνο, κομψό και εύκολο στη χρήση.Ζητήστε μας προσφορά για την κατασκευή του eshop σας και ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος!

UI/UX Design

Από τις πιο απλές σελίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων μέχρι τις πιο πολύπλοκες πλατφόρμες φτιαγμένες με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία web design, η ομάδα της Istopixida.gr είναι εδώ για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης για τον πελάτη σας.

WooCommerce

Αξιοποιώντας την πλατφόρμα WooCommerce μπορείτε με ευκολία να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας, να ιχνηλατείτε την πορεία των πωλήσεων σας και να αποστείλετε αυτοματοποιημένα emails στους πελάτες σας! Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβατε μία εξειδικευμένη προσφορά για δημιουργία eshop σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή!

WooCommerce-eshop - Istopixida.gr

Πρόσθετες Λειτουργίες

Ενσωματώνουμε όσα επιπλέον plugins χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σύνδεση με ERP συστήματα, Courier Voucher, πολλαπλές γλώσσες και τρόπους πληρωμής.